Mange ble nok sjokkert da en av Fremskrittspartiets mest profilerte og profesjonelle politikere kalte Krf for «et lite tulleparti» uten «ryggrad». Heldigvis har han nå satt skapet på plass; alt var pressens feil.

Det var i et intervju med Dagsavisen replikken om det lille tullepartiet Krf falt. Ikke bare sa Fremskrittspartiets Mazyar Khesvari at Krf er et tulleparti, han mente også at det er et tulleparti uten ryggrad; Krf har ikke ryggrad til å stå opp for Fremskrittspartiets politikk. De tøver med å skulle fremme sin egen politikk. Da er det ikke noe å si på at Frp-politikeren blir irritert og tøff i replikken. Heldigvis var han ikke tøffere enn at han kort tid etter la seg helt flat og ba om unnskyldning. For å kunne legge seg flat trenger man ingen ryggrad.

Samtidig som han legger seg flat, påpeker han at det hele, som vanlig, er pressens feil. Han er fortørnet over at pressen hengte seg opp i de to små setningene om tulleparti og ryggrad: «Dette viser at KrF er et lite tulleparti» og «KrF har ikke all verdens ryggrad». Hadde pressen ikke sitert ham på dette, så ville det jo ikke blitt en sak ut av det. Slik har det alltid vært; Fremskrittspartiets politikere sier rare ting – og pressen er hensynsløs nok til å sitere dem på det. At pressen gjengir utsagn fra partiets politikere, kan jo bare være uttrykk for ond vilje.

Khesvari påpeker også at dette at Krf er et lite tulleparti uten ryggrad «synes også på meningsmålingene». Fremskrittspartiet er ikke «et lite tulleparti»; Fremskrittspartiet er et mellomstort et. Enn så lenge.

Det er von i hangande snøre.

teaparty

Reklamer